El conseller Puig presenta a Amposta l'autobús promocional de la marca turística Terres de l'Ebre

query_builder   28 juny 2003 14:39

event_note Nota de premsa

El conseller Puig presenta a Amposta l'autobús promocional de la marca turística Terres de l'Ebre

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, ha presentat aquest matí els autobusos que promocionaran la marca turística Terres de l’Ebre durant el proper any. Un total de cinc autobusos de la línia regular de Barcelona mostraran imatges de les Terres de l’Ebre per tal d’aconseguir un increment del turisme i diversificar el públic receptor de l’oferta.

Amb l’objecte de promocionar les Terres de l’Ebre com a destí turístic, l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre ha programat una campanya publicitària on els mitjans de suport que s’utilitzaran són, a diferència d’anys anteriors, els autobusos de la línia regular Terres de l’Ebre – Barcelona.

Aquesta és una campanya suportada en imatges de les Terres de l’Ebre, les mateixes que ja s’han utilitzat tant en els fulletons de promoció com en les diferents fires on s’ha assistit sota la marca que aglutina les quatre comarques “Terres de l’Ebre – Catalunya Sud”, mitjançant les quals s’intenta mostrar la diversitat i les possibilitats turístiques que hi ha en aquestes comarques.

La campanya, amb una durada d’un any, comptarà amb cinc autobusos, dos dels quals seran grafiats de manera semi-integral i els altres tres es grafiaran només a la part posterior. L’import destinat a aquesta acció és de 41.644.euros

La campanya que té com objectiu adreçar-se al turista de proximitat i incidir en la desestacionalització de l’oferta turística i superar el percentatge d’ocupació turística global que es va assolir el passat any.