El Tribunal Suprem ratifica les mesures de protecció del Delta de l'Ebre

query_builder   15 abril 2004 17:00

event_note Nota de premsa

El Tribunal Suprem ratifica les mesures de protecció del Delta de l'Ebre

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació presentat per l’Ajuntament d’Amposta contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre la nul·litat d’alguns articles del Pla Director de Coordinació del Delta de l’Ebre, aprovat pel Govern de la Generalitat el 5 de març de 1996.

El nou Govern de la Generalitat de Catalunya, amb la voluntat de protegir els espais naturals del Delta de l’Ebre, va decidir el passat 18 de febrer retirar el recurs de cassació, presentat per l’anterior Govern català, contra aquesta mateixa sentència del TSJC.

Així, amb aquesta sentència es tanca definitivament la via del contenciós sobre el Pla Director de Coordinació del Delta de L’Ebre i se’n garanteix la seva protecció.

En concret, aquesta sentència manté l’anul·lació dels preceptes que preveien reserva de sòl residencial al Salobrar del Nen Perdut al terme municipal de Deltebre, així com al sector L de Sant Jaume d’Enveja, i la promoció d’una zona hotelera als Erms de la Tancada d’Amposta.