Demà a la nit es reprenen les obres de millora de la Ronda de Dalt entre les sortides 14 i 15 a Cornellà

query_builder   2 agost 2004 12:30

event_note Nota de premsa

Demà a la nit es reprenen les obres de millora de la Ronda de Dalt entre les sortides 14 i 15 a Cornellà

Demà dimarts, es reprenen les obres d’insonorització de la Ronda de Dalt entre les sortides 14 i 15, al seu pas per Cornellà de Llobregat. D’aquesta manera, el trànsit a la Ronda de Dalt quedarà afectat per les obres en els dos sentits de la marxa de forma consecutiva les nits del dimarts 3, dimecres 4 i dijous 5 d’agost. S’ha decidit treballar durant tres nits, enlloc de dues, per tal d’assegurar que estiguin enllestides a primera hora del matí i així afectar el mínim el trànsit. Els usuaris de les sortides que estaran tallades comptaran amb un itinerari alternatiu degudament senyalitzat.

3 d’agost  22:00 hores – 4 d’agost 6:00 hores

Anul·lats carrils sentit Llobregat entrada 14 i sortida 15

Els tres carrils en sentit Llobregat quedaran totalment tallats al trànsit. Així mateix, es tallarà l’entrada 14 i la sortida 15 en sentit Llobregat. D’altra banda, dels tres carrils en direcció Besòs se n’habilitarà un perquè hi circulin els vehicles en direcció Llobregat.

4 d’agost 22:00 hores – 5 d’agost 6:00 hores

5 d’agost 22:00 hores – 6 d’agost 6:00 hores

Anul·lats carrils sentit Besòs entrada 15 i sortida 15

El procediment serà a la inversa. L’entrada i la sortida en sentit Besòs quedaran tallades al trànsit i  els tres carrils en direcció Besòs quedaran anul·lats. Dels tres en direcció Llobregat, un serà utilitzat pels vehicles que vagin en sentit contrari.

Una vegada instal·lades les pantalles acústiques les obres  que es portaran a terme són de pavimentació.

Mentre durin les obres, s’habilitarà un itinerari per tal que els usuaris puguin arribar fins a la zona de les sortides anul·lades tal com s’indica en el gràfic.