Demà a la nit quedarà restablerta la circulació a la C-31

query_builder   21 març 2003 13:47

event_note Nota de premsa

Demà a la nit quedarà restablerta la circulació a la C-31

Després de poc més d’una setmana de treballs, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques anuncia que la reconstrucció del pont de la C-31 està pràcticament finalitzada a hores d’ara. Durant el matí de demà es procedirà a enllestir els últims treballs de l’obra i, a la nit, es restablirà la circulació en aquesta via.

Durant tot el dia de demà es procedirà al desmuntatge dels desviaments que s’han habilitat durant els dies en què s’ha treballat en la reconstrucció del pont per tal d’oferir alternatives als conductors que han circulat per aquest tram de la C-31. És per això que advertim als conductors que les obres per a desmuntar els desviaments poden provocar incidències en el trànsit.

Recordem que el divendres de la setmana passada, dia 14 de març, un camió va provocar danys irreparables en aquest pont, situat a l’alçada del Prat de Llobregat. Immediatament, tècnics del Departament de Política Territorial i Obres Públiques es van posar a treballar per reconstruir-lo i es van habilitar desviaments per garantir la circulació als conductors per vies alternatives. Les obres s’han dut a terme gairebé amb la meitat del temps que s’havia programat.