L'Ambibus visita Vilassar de Dalt

-És una eina de comunicació i sensibilització ambiental

query_builder   13 novembre 2003 12:35

event_note Nota de premsa

L'Ambibus visita Vilassar de Dalt

-És una eina de comunicació i sensibilització ambiental

L’Ambibus és la unitat mòbil d’educació ambiental del Departament de Medi Ambient de la Generalitat. Del 17 al 23 de novembre està estacionat a la població de Vilassar de Dalt (Maresme).

L’Ambibus s’utilitza com a suport per a la campanya de recollida domiciliaria de fracció orgànica que el Departament de Medi Ambient porta a terme als municipis de Catalunya des de l’any 1997 i és utilitzat com una eina de comunicació i sensibilització ambiental.

L’interior de l’Ambibus mostra una exposició sobre la temàtica dels residus domiciliaris, que fa una especial incidència en la recollida selectiva de la fracció orgànica, amb l’objectiu de, per una banda, donar a conèixer la seva composició a les llars, la problemàtica que genera, la gestió que es porta a terme i la solució que suposa la realització de compost a partir de la fracció orgànica dels residus municipals i, per l’altra, fomentar la selecció en origen de les escombraries domiciliàries i conèixer els usos del compost.

L’Ambibus, a més, disposa d’una petita mostra de les publicacions del Departament de Medi Ambient. Les estades de l’Ambibus entre setmana són principalment reservades als grups d’escolars i les persones interessades. El cap de setmana resta obert al públic i, molt especialment, als agrupaments de la comarca: esplais, grups excursionistes, etc.

Del 17 al 23 de novembre estarà estacionat a la població de Vilassar de Dalt (Maresme), a l’aparcament "La Quintana".

Els horaris de visita seran:

De dimarts a divendres:

- de 9.00 a 13 h. i de 15.00 a 17.00 h., reservat a centres educatius

- de 17.00 a 20.00 h., per a tots els veïns

          

Dissabte:

-     de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 h., per a tots els veïns

Diumenge:

 -    de 10.00 a 13.30 h., per a tots els veïns.