L'Ambibus visita Tarragona

És una eina de comunicació i sensibilització ambiental

query_builder   10 març 2003 12:02

event_note Nota de premsa

L'Ambibus visita Tarragona

És una eina de comunicació i sensibilització ambiental

L’Ambibus és la unitat mòbil d’educació ambiental del Departament de Medi Ambient de la Generalitat. Des d’avui, dia 10 de març, i fins el 29 de març visitarà Tarragona, concretament els barris de Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i el centre de la ciutat.

L’Ambibus s’utilitza com a suport per a la campanya de recollida domiciliaria de fracció orgànica que el Departament de Medi Ambient porta a terme als municipis de Catalunya des de l’any 1997 i és utilitzat com una eina de comunicació i sensibilització ambiental.

L’interior de l’Ambibus mostra una exposició sobre la temàtica dels residus domiciliaris, que fa una especial incidència en la recollida selectiva de la fracció orgànica, amb l’objectiu de, per una banda, donar a conèixer la seva composició a les llars, la problemàtica que genera, la gestió que es porta a terme i la solució que suposa la realització de compost a partir de la fracció orgànica dels residus municipals i, per l’altra, fomentar la selecció en origen de les escombraries domiciliàries i conèixer els usos del compost.

L’Ambibus, a més, disposa d’una petita mostra de les publicacions del Departament de Medi Ambient. Les estades de l’Ambibus entre setmana són principalment reservades als grups d’escolars i les persones interessades. El cap de setmana resta obert al públic i, molt especialment, als agrupaments de la comarca: esplais, grups excursionistes, etc.

La visita de l’Ambibus aTarragona serà els següent dies:

Del 10 de març al 17 de març al barri de Sant Pere i Sant Pau.

Del 18 al 22 de març al barri de Torreforta.

Del 23 al 29 de març al Centre de la Ciutat.