Josep Lluís Pau serà el nou delegat de Medi Ambient i Habitatge a Tarragona

query_builder   3 febrer 2004 00:00

event_note Nota de premsa

Josep Lluís Pau serà el nou delegat de Medi Ambient i Habitatge a Tarragona

Josep Lluís Pau i Roigé serà el nou delegat del Departament de Medi Ambient i Habitatge a Tarragona.

Pau és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona. Ha cursat el Curs d’enginyeria ambiental, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a l’Escola d’Organització Industrial de l’Institut Català de Tecnologia; un Màster en enginyeria i gestió ambiental per la Universitat Politècnica de Catalunya, i estudis de Doctorat en Química per la Universitat Rovira i Virgili.

Ha dedicat bona part de la seva carrera a la docència, i ha impartit classes a l’IES Baix Camp de Reus, a l’IES Lluís Domènech i Montaner de Reus (de tots dos centres, també en va ser director), al Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp, i a l’IES Gabriel Ferrater, també de Reus.

Ha participat en nombroses activitats de formació, entre les quals destaquen algunes relacionades amb el medi ambient, com ara el curs Educación medioambiental: recuperación y reciclaje de resíduos domésticos, o el curs Bases para el estudio climático y medioambiental de una región, organitzats pel Programa de Formación del Profesorado de la UNED.