Els agents rurals obtenen set medalles en els Jocs Mundials de Policies i Bombers

query_builder   29 juliol 2003 17:44

event_note Nota de premsa

Els agents rurals obtenen set medalles en els Jocs Mundials de Policies i Bombers

Els agents rurals del departament de Medi Ambient que participen en els Jocs Mundials de Policies i Bombers han aconseguit fins avui set medalles: 1 d’or i 6 de bronze. Aquests guardons han estat aconseguits per sis agents,  4 dones i dos homes, en les especialitats de natació, lluita grecoromana,  judo i BTT.

Els membres del Cos d’Agents Rurals mereixedors de medalla són:

 Nicolás Ruiz Pérez, agent de l’Anoia, Lluita Grecorromana - Or i                                                                  Judo - Bronze 

 Silvia Singla, agent del Vallès Occidental, Natació - relleus 50 metres lliure - Bronze

 Gemma Mateu, agent de la Selva, Natació - relleus 50 metres lliure - Bronze

 Anna Servent, agent de la Noguera, Natació - relleus 50 metres lliure - Bronze

 Gemma Hurtado, agent de l’Alt Empordà, Natació - relleus 50 metres lliure - Bronze

 Jordi Palomares, agent de l’Alt Urgell, BTT - Bronze

87 dels 412 agents que formen el Cos d’Agents Rurals, de la direcció general de Prevenció de Riscos en el Medi Natural, del Departament de Medi Ambient, participen en els X Jocs Mundials de Policies i Bombers, que se celebren a Barcelona entre fins el 3 d’agost d’enguany, xifra que representa més del 21% de la plantilla.

Els agents participen en 30 disciplines esportives de les 65 possibles, entre les que cal destacar les de mitja marató, amb 15 agents inscrits, ciclisme BTT, amb 11 agents, cursa camp a través, amb 10 agents, natació, amb 10 agents, pesca, amb 7 agents, triatló, amb 6 agents, dos equips de bàsquet -un masculí i l’altre femení-, i un equip de futbol sala.

Per demarcacions, els agents inscrits es divideixen de la següent manera: Barcelona, 41; Girona, 16; Lleida, 18; Tarragona, 5; i Terres de l’Ebre, 7.