El conseller de Medi Ambient ofereix suport i assessorament jurídic als afectats per les expropiacions pel transvasament

query_builder   30 gener 2004 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Medi Ambient ofereix suport i assessorament jurídic als afectats per les expropiacions pel transvasament

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, ha ofert la col·laboració del seu Departament als ajuntaments d’Alcanar i Ulldecona per a la defensa i l’assessorament jurídic de les persones afectades per les expropiacions referides al canal de transvasament de l’Ebre.

Salvador Milà s’ha entrevistat amb l’alcalde d’Alcanar, Ricard Bort, per tal que faci arribar la seva solidaritat als afectats per les expropiacions del transvasament en aquests municipis. També ha ofert la col·laboració dels serveis jurídics del Departament de Medi Ambient i Habitatge per formular tots els arguments jurídics i legals que els poden servir per oposar-se  de forma legítima a les expropiacions que, recordem, ja ha iniciat el Ministerio de Medio Ambiente a les zones d’Ulldecona i Vinaròs.

En els propers dies, Medi Ambient i Habitatge remetrà la documentació i els informes corresponents que puguin ser d’ajut i interès per als assessors jurídics dels propietaris afectats a Alcanar i Ulldecona. Paral·lelament, s’estan accelerant els treballs per delimitar noves zones protegides en l’àmbit del Delta de l’Ebre.