El Servei Meteorològic de Catalunya i Catalunya Ràdio signen un protocol de col·laboració en matèria de subministrament i difusió d'informació meteorològica

query_builder   13 juny 2003 12:37

event_note Nota de premsa

El Servei Meteorològic de Catalunya i Catalunya Ràdio signen un protocol de col·laboració en matèria de subministrament i difusió d'informació meteorològica

El director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig, i el director de Catalunya Radio, Sr. Eugeni Cabanes, han signat un protocol per ampliar la col·laboració en matèria de subministrament i difusió d’informació meteorològica entre ambdues institucions.

El Servei Meteorològic de Catalunya i Catalunya Ràdio vénen col·laborant en la realització del pronòstic meteorològic diari des de l’any 1997, any en el qual es va signar un conveni que contemplava els mecanismes de subministrament de la informació meteorològica per part de l’SMC a Catalunya Ràdio, així com la voluntat de col·laborar i consensuar la informació meteorològica emesa a través dels diferents butlletins meteorològics diaris de la cadena.

El nou protocol signat aprofundeix en aquests mecanismes de col·laboració i estableix que en cas que s’hagi pronosticat o s’estigui donant una situació meteorològica de risc, l’SMC assumirà la informació meteorològica en la franja horària nocturna, que fins ara no quedava coberta amb informació en directe per part de Catalunya Ràdio.

El protocol contempla també la possibilitat que, en situacions de risc meteorològic evident, l’SMC pugui entrar en antena en qualsevol franja horària, per informar de l’estat i de la possible evolució de la situació.