Col·laboració amb la Federació Catalana d'Estacions de Servei per millorar la prevenció d'incendis forestals

query_builder   13 juny 2003 15:27

event_note Nota de premsa

Col·laboració amb la Federació Catalana d'Estacions de Servei per millorar la prevenció d'incendis forestals

El conseller de Medi Ambient, Ramon Espadaler, i el president de la Federació Catalana d’Estacions de Servei, Manuel Amado, han signat un conveni de col·laboració per millorar la consciència i la sensibilitat ciutadana en matèria de prevenció d’incendis forestals.

El Departament de Medi Ambient i la Federació Catalana d’Estacions de Servei han establert aquest marc de col·laboració que facilita el desenvolupament  de les tasques divulgatives per la prevenció d’incendis.

La Federació Catalana d’Estacions de Servei es compromet a habilitar un espai en les seves benzineres per instal·lar els fulletons de sensibilització que en matèria de prevenció d’incendis li facilitarà el Departament de Medi Ambient per conscienciar i sensibilitzar tant els mateixos treballadors com als seus usuaris.

El conveni tindrà una vigència d’un any prorrogable i les seves actuacions estaran regulades per una Comissió Paritària de Cooperació, formada per dos membres que designin les parts per controlar la gestió i les actuacions que es portin a terme per continuar millorant  en la prevenció d’incendis a Catalunya.