Adigsa inverteix 416.470 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Constantí

Les obres s'executaran al barri de Centcelles

query_builder   18 octubre 2004 13:27

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 416.470 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Constantí

Les obres s'executaran al barri de Centcelles

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat una obra de rehabilitació al barri de Centcelles de Constantí per un import de 416.470 euros. Les obres consisteixen a reparar les caixes d’escala de diversos blocs. L’empresa adjudicatària ha estat Comapa, SA.

A Constantí, Adigsa administra 651 habitatges. Amb les obres que s’executaran a Centcelles, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla director d’obres en el marc del nou Pla de rehabilitació d’habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda de Centcelles, les obres de rehabilitació es realitzaran a d’altres 25 barris, distribuïts en 10 comarques, amb una inversió total de quasi 8 milions d’euros (7.952.682).

En les obres que Adigsa promou, s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa Posa’t a punt. A Centcelles, s’han reservat dos llocs de treball: un manobre i un ajudant de paleta.