XVII Cross de Bombers de Catalunya en memòria de Francesc Riocabo

query_builder   7 març 2003 14:53

event_note Nota de premsa

XVII Cross de Bombers de Catalunya en memòria de Francesc Riocabo

El proper dissabte 8 de març, a partir de les 09’30 hores, es celebra a Montblanc (Conca de Barberà) el XVII Cross de Bombers de Catalunya, memorial Francesc Riocabo, organitzat per l’Agrupació Cultural i Recreativa de Bombers de les Comarques Tarragonines.

Com cada any, el Cross de Bombers fa memorial a Francesc Riocabo, que fou cap de Brigada a Tarragona i que va morir l’any 1994, en acte de servei, a causa d’un accident d’helicòpter.

La prova, amb 90 participants inscrits, està oberta a tots els bombers de Catalunya, a tots els membres d’agrupacions de bombers de Catalunya, i als familiars, amics i simpatitzants que ho desitgin.

El cross, que cobreix una distància de 8.000 metres, començarà a les 09’30 hores a l’antic parc de Bombers de Montblanc (davant el gimnàs Kursal). Un cop finalitzat, al voltant de les 11’00 hores, hi haurà un esmorzar i el lliurament de trofeus.

El director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre, el cap de la Regió d’Emergències de Tarragona i Terres de l’Ebre, Albert Magarolas i l’alcalde de Montblanc, Josep Maria Borràs, entre d’altres autoritats, hi assistiran a l’acte.

Cerdanyola del Vallès, 7 de març de 2003