Traspàs de la comarca de la Cerdanya a la Regió d'Emergències Centre [Actualitzada]

Roda de premsa informativa demà a Puigcerdà

query_builder   25 febrer 2003 10:50

event_note Nota de premsa

Traspàs de la comarca de la Cerdanya a la Regió d'Emergències Centre [Actualitzada]

Roda de premsa informativa demà a Puigcerdà

Demà dimecres 26 de febrer, a partir de les 11’30 hores, tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya (Plaça del Rec núm. 5, Puigcerdà) la roda de premsa informativa sobre el traspàs d’aquesta comarca a la Regió d’Emergències Centre de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil.

Fins a l’actualitat, els serveis de Bombers, de prevenció i planificació d’aquesta Direcció General estaven repartits entre les Regions d’Emergències de Lleida i de Girona. Amb aquest traspàs, que es farà efectiu a partir del dia 1 de març d’enguany, tots aquests serveis seran coordinats des de la Regió Centre, amb seu central a Manresa. Amb aquesta incorporació, la Regió Centre operarà ja en tot l’àmbit territorial que li ha estat adjudicat, i que componen també les comarques del Bages, el Berguedà, el Solsonès, Osona i el nord de l’Anoia.

A la roda de premsa hi assistiran el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pou, el director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre, i el cap de la regió d’Emergències Centre, Josep Arola, juntament amb els caps de la regions d’Emergències Girona i Lleida, Quim Vilardell i Joan Nolla respectivament. Un cop finalitzada la roda informativa, les autoritats faran una visita als parcs de Bombers de la comarca, que són a Llívia, Alp, Bellver de Cerdanya i a la capital, Puigcerdà. A les 14’00 hores, i com a cloenda, hi ha previst un dinar a Bellver de Cerdanya.

Cerdanyola del Vallès, 25 de febrer de 2003

10’40 hores