Serveis que suspendran les activitats demà a partir de les 14 h.

query_builder   11 març 2004 00:00

event_note Nota de premsa

Serveis que suspendran les activitats demà a partir de les 14 h.

En senyal de dol per les víctimes dels atemptats d’avui a Madrid, el Govern ha acordat suspendre les activitats de tots els serveis públics de caràcter administratiu, tècnic i educatiu a partir de les 14 hores de demà divendres.

Concretament, els serveis en cada un dels departaments seran els següents:

• Política Territorial i Obres Públiques.  Tots els serveis administratius romandran tancats a partir de les 14 hores. Pel què fa als transports públics, el seu funcionament serà l’habitual.

• Justícia. Tots els serveis romandran tancats a partir de les 14 hores excepte els serveis penitenciaris, els Jutjats de Guàrdia i l’Institut de Medicina Legal.

• Interior.  Els serveis administratius i d’atenció al públic d’aquest departament tancaran a les 14 hores. Els serveis d’emergències, vigilància i seguretat funcionaran amb normalitat.

• Economia i Finances. Tots els serveis administratius romandran tancats a partir de les 14 hores.

• Governació i Administracions Públiques. Tots els serveis romandran tancats a partir de les 14 hores.

• Ensenyament. S’atura l’activitat en tots els centres docents públics però els centres romandran oberts en el seu horari habitual garantint-ne els serveis comuns com menjador i transport escolar. En el cas que els pares vulguin endur-se els alumnes a partir de les 14 hores es podrà fer tot i que els centres romandran oberts i garantiran la cobertura habitual.

• Cultura. Tots els teatres, museus i biblioteques que depenen de la Generalitat romandran tancats a partir de les 14 hores.

• Sanitat i Seguretat Social. Tots els serveis administratius, tant del departament com del Servei Català de la Salut i de l’ICS, romandran tancats a partir de les 14 hores excepte un dispositiu de guàrdia per possibles emergències que puguin sorgir. L’assistència sanitària funcionarà amb normalitat en totes les seves prestacions.

• Agricultura, Ramaderia i Pesca. Tots els serveis romandran tancats a partir de les 14 hores.

• Treball i Indústria. Tots els serveis romandran tancats a partir de les 14 hores excepte el registre de la seu central.

• Comerç, Turisme i Consum. Tots els serveis romandran tancats a partir de les 14 hores, així com els 37 centres del COPCA a l’exterior i els centres de promoció turística de la Generalitat a l’estranger. Els registres dels serveis centrals així com les delegacions funcionaran amb serveis mínims. A la resta d’oficina de registre, l’activitat finalitzarà a les 14 hores.

• Benestar i Família. Tots els serveis administratius romandran tancats a partir de les 14 hores excepte el registre de la seu central i el de les seus dels serveis territorials. Els centres i equipaments cívics romandran tancats a partir de les 14 hores. Els Casals de Gent Gran restaran oberts però sense activitats lúdiques.

• Medi Ambient i Habitatge. Tots els serveis romandran tancats a partir de les 14 hores excepte el registre de les seus centrals i de les delegacions.

• Universitats, Recerca i Societat de la Informació. Els serveis administratius de la conselleria romandran tancats a partir de les 14 hores. Pel que fa a les universitats catalanes:

o UAB: demà se suspenen les classes, es declara dia de dol oficial i es convoca una concentració a les 12 hores a la Plaça Cívica.

o UB: s’han declarat dos dies de dol oficial i s’han suspès les classes per avui i demà.

o UPC: suspensió de tots els actes no acadèmics previstos per a demà divendres. S’han declarat dos dies de dol oficial.

o UPF: se suspenen les activitats extraacadèmiques previstes per  a demà. A les 12 hores es farà una concentració i després se suspendran les classes.

o UdG: demà hi haurà classes però no activitats culturals. A les 12 hores es farà una concentració silenciosa.

o URV: no hi haurà activitat acadèmica durant tot el dia.

o UdL: demà se suspenen totes les activitats a partir de les 14h. A les 12 hores es fa una concentració silenciosa.

o UVic: demà no hi haurà activitat acadèmica.

o URL: demà es convida a participar en els actes de protesta.

o UOC: suspenen les seves activitats per a demà i conviden tothom a participar als actes de protesta.

o U. Abat Oliba: demà se suspenen les classes.

Altres serveis de la Generalitat de Catalunya que romandran tancats a partir de les 14 hores són el Centre d’Informació de Catalunya Palau Robert, l’Institut Català de la Dona, així com la Secretaria General de l’Esport i la Secretaria General de Joventut.