Subvenció de 536.000 euros per a Unió

query_builder   22 juny 2004 17:49

event_note Nota de premsa

Subvenció de 536.000 euros per a Unió

El Govern d’avui també ha aprovat concedir una subvenció de 536.000 euros al sindicat Unió de Pagesos. L’objectiu d’aquesta ajuda de la Generalitat és que aquesta organització professional pugui desenvolupar la seva tasca pròpia en els sindicats agrarias i per la representativitat que han obtingut després de les eleccions a les Cambres Agràries.

Unió de Pagesos aplega pagesos, ramaders i forestalistes de Catalunya per defensar els seus interessos i millorar les seves condicions de vida i de treball

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

• El Govern ha autoritzat la concessió d’una subvenció a Unió de Pagesos.

Fundat el 1974, i legalitzat com a organització professional agrària el 1977, Unió de Pagesos aplega pagesos, ramaders i forestalistes, homes i dones, de tot Catalunya, associats lliurement per defensar d’una forma solidària els seus interessos i per aconseguir millorar les seves condicions de vida i de treball.

Unió de Pagesos defensa els interessos professionals i socials de les explotacions familiars agràries i és l’interlocutor d’aquests interessos davant les administracions i tots els agents del sector agrari.

Així doncs, el Govern ha concedit avui una subvenció per un import de 536.000 € a Unió de Pagesos de Catalunya, per tal que puguin desenvolupar la seva tasca pròpia en els sindicats agraris i per la representativitat que els hi ha atorgat el resultat obtingut a les eleccions a les Cambres Agràries.