Nous camions escala per als Bombers

query_builder   22 juny 2004 17:02

event_note Nota de premsa

Nous camions escala per als Bombers

El cos de Bombers de la Generalitat disposarà de 3 nous camions escala. El Govern ha aprovat avui una despesa de caràcter plurianual de 2,3 milions d’euros per adquirir aquests vehicles, que substituiran camions que ja han quedat obsolets. L’anterior adquisició de vehicles tenia per objectiu substituir els camions que plantejaven problemes de seguretat.

Aquests vehicles, amb una autoescala de 30 metre de longitud, s’ubicaran en parcs de Bombers de ciutats grans i mitjanes, ja que les seves característiques permeten la intervenció en incendis i rescats en habitatges.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

DEPARTAMENT D’ECONOMIA I FINANCES

- 2.387.967,84 € al Departament d’Interior per a la contractació de 3 nous camions de bombers amb autoescales automàtiques, destinades a la renovació del parc mòbil de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil.

Aquesta renovació del parc mòbil dels Bombers té per objecte la modernització, ja que l’adquisició anterior de vehicles tenia per objecte substituir els camions que plantejaven problemes de seguretat.

 Tot i que encara no s’ha concretat a quins parcs es destinaran els nous vehicles, aquestes autoescales, de 30 metres, s’ubiquen a parcs urbans de ciutats grans i mitjanes, ja que les seves característiques permeten la intervenció en incendis i rescats a habitatges.