La Generalitat construirà 209 nous habitatges al barri de Sant Roc de Badalona

query_builder   30 març 2004 17:05

event_note Nota de premsa

La Generalitat construirà 209 nous habitatges al barri de Sant Roc de Badalona

El Govern ha aprovat avui la construcció de tres nous blocs d’habitatges, dins el projecte de remodelació del barri de Sant Roc de Badalona. 

Amb una inversió de 14,7 M€, aquest projecte urbanístic preveu la construcció d’un total de 209 nous habitatges i la urbanització de l’entorn d’aquests blocs. Aquests habitatges disposaran aproximadament de 70 m2, tres dormitoris, sala d’estar-menjador, cuina, bany i traster, petita terrassa amb estenedor. D’altra banda, també està previst construir locals per satisfer el petit comerç de barri i places d’aparcament en soterrani.

Està previst que les obres s’iniciïn durant el tercer trimestre de 2004 i concloguin a finals de 2006. Amb aquest projecte el Govern duu a terme la tercera fase de la remodelació del barri de Sant Roc, que haurà comportat la substitució d’un total de 896 nous habitatges de protecció social.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

• El Govern ha autoritzat l’Institut Català del Sòl la contractació de l’execució de les obres de construcció de 3 nous blocs d’habitatges al barri de Sant Roc de Badalona.

Amb l’execució d’aquests blocs es durà a terme la 3a fase de remodelació del barri de Sant Roc en la qual es procedeix a la substitució d’habitatges en condicions de baixa habitabilitat i obsolescència constructiva.

Aquests habitatges disposaran aproximadament de 70 m2, tres dormitoris, sala d’estar-menjador, cuina, bany i traster, petita terrassa amb estenedor.

D’altra banda, també està previst d’ubicar locals per satisfer el petit comerç de barri i places d’aparcament en soterrani.

Així doncs, amb l’acord aprovat avui el Govern de la Generalitat construirà 209 pisos nous al barri de Sant Roc de Badalona i urbanitzarà l’entorn d’aquests blocs.

Està previst que les obres d’aquesta fase de construcció comencin durant el tercer trimestre de 2004 i estiguin acabades a finals del 2006. La inversió prevista per aquest projecte és de 14.703.030,54 euros.

En aquest sentit, i quan estigui conclosa la remodelació del barri de Sant Roc a Badalona,  s’hi hauran construït 896 nous habitatges de protecció social. El calendari previst per a la finalització del la remodelació del barri és per a l’any 2008.