El Secretari General Adjunt a la Presidència es reuneix amb els delegats territorials del Govern

query_builder   17 febrer 2004 12:00

event_note Nota de premsa

El Secretari General Adjunt a la Presidència es reuneix amb els delegats territorials del Govern

Raimon Carrasco els ha informat que el Govern estudia racionalitzar l’administració de la Generalitat al territori

El Secretari General Adjunt a la Presidència, Raimon Carrasco, s’ha reunit aquest matí amb els delegats territorials del Govern de la Generalitat, que depenen de la seva secretaria. Carrasco s’ha reunit amb Carme Sanmiguel, delegada a Barcelona, Pia Bosch, delegada a Girona, Jaume Gilabert, delegat a Lleida, Xavier Sabaté, delegat a Tarragona, Lluís Salvadó, delegat a les Terres de l’Ebre, Víctor Orrit, subdelegat a l’Alt Pirineu i Aran i Josep Ramon Mora, subdelegat a la Catalunya Central.

En aquesta primera reunió de treball, s’han establert els criteris de coordinació entre les diferents delegacions i subdelegacions i el Govern de la Generalitat. El Secretari General Adjunt ha informat els delegats que el Govern està analitzant l’organització de l’administració de la Generalitat en el territori, per racionalitzar-la.

Els delegats han expressat a Raimon Carrasco la seva voluntat que en el territori hi hagi més capacitat de decisió, a partir de la descentralització de l’administració de la Generalitat, que ha de permetre que els ciutadans puguin fer més tràmits a prop del seu lloc de residència.