El Govern destina 11 milions d'euros a comprar material informàtic per a les escoles públiques

Acords de Govern del 6 de juliol del 2004

query_builder   6 juliol 2004 18:15

event_note Nota de premsa

El Govern destina 11 milions d'euros a comprar material informàtic per a les escoles públiques

Acords de Govern del 6 de juliol del 2004

El Govern ha aprovat una despesa d’11 milions d’euros per a l’arrendament amb opció de compra de material informàtic destinat als centres docents públics. Una part d’aquest material, la més important, s’utilitzarà en les tasques de docència i aprenentatge, i una altra part es destinarà a les feines de gestió i administració dels centres.

Amb la despesa aprovada avui s’adquiriran les instal•lacions i el material següents:

• 150 aules multimèdia (valorades en 2,64 milions d’euros), destinades a als Instituts d’Educació Secundària (IES). Amb aquesta despesa es dotarà amb aules multimèdia a un de cada tres instituts públics de Catalunya.

• 729 ordinadors destinats a diferents centres d’educació infantil i primària (CEIP) i 845 ordinadors per a centres que desenvolupin Plans Estratègics de centre. L’import d’aquest capítol és de 2,26 milions d’euros.

• 32 aules d’informàtica adreçades a centres que imparteixin cicles formatius de Formació Professional. El pressupost és de 800.000 euros.

• 201 ordinadors (320.000 euros) destinats als CEIP i IES per a la gestió i administració dels centres.

• Equipament informàtic per a les 565 aules d’acollida creades en el Pla per a la Llengua i la Cohesió Social que es va presentar setmanes enrera. A aquest concepte s’hi destinen 3,75 milions d’euros.

• Finalment, es destinen 1,3 milions d’euros més a una partida que recull diversos conceptes relacionats amb aquest acord.