El Govern adjudica les emissores de ràdio municipals de Palafrugell i Cabrera de Mar

query_builder   13 abril 2004 13:10

event_note Nota de premsa

El Govern adjudica les emissores de ràdio municipals de Palafrugell i Cabrera de Mar

El Govern ha aprovat l’adjudicació definitiva a l’Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà) d’una emissora municipal de ràdio, que prestarà servei en la freqüència 107.8 MHz. Aquest consistori ja havia obtingut l’adjudicació provisional d’una emissora municipal de freqüència modulada. Aquest any ha obtingut el dictamen favorable de viabilitat tècnica, i per això el Govern li atorga avui la concessió definitiva.

El Govern també ha acordat atorgar l’adjudicació provisional per a la gestió d’una emissora de ràdio a l’Ajuntament de Cabrera de Mar (Maresme). Aquesta emissora emetrà un total de 119 hores per setmana. L’Ajuntament de Cabrera de Mar es compromet a utilitzar la llengua catalana en el 100% de les emissions i a tenir el 100% de la programació de l’emissora com a pròpia de caràcter local (sense connexió a emissores comercials i sense incorporar-la a cadenes de radiodifusió).

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

DEPARTAMENT DE PRESIDÈNCIA

• El Govern ha acordat l’adjudicació d’una emissora municipal de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència. En concret, l’adjudicació és la següent:

- Adjudicació a l’Ajuntament de Palafrugell, de la concessió per a la prestació del servei  en la freqüència 107.8 mhz.

L’Ajuntament de Palafrugell havia obtingut l’adjudicació provisional d’emissora de freqüència modulada de tipus municipal i enguany ha obtingut el dictamen favorable de viabilitat tècnica, fet que determina  que aquesta concessió per a l’explotació per gestió indirecta per part de la corporació s’atorgui avui de manera definitiva.

• El Govern ha acordat atorgar a una corporació local l’adjudicació provisional per a la gestió d’una emissora de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència, per tal de donar servei al seu municipi.

Amb aquest nou atorgament s’amplia l’espectre radioelèctric existent a Catalunya. En concret ha estat atorgada al següent Ajuntament:

- Adjudicació a l’Ajuntament de Cabrera de Mar d’una emissora la qual emetrà un total de 119 hores d’emissió setmanal.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar es compromet a fer servir el català en un percentatge del 100% en les seves emissions i a tenir el 100% de la programació de l’emissora com a pròpia de caràcter local (sense connexió a emissores comercials i sense ser incorporada a cadenes de radiodifusió).

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined