Construcció d'un institut per a 500 alumnes a Figueres

query_builder   27 abril 2004 21:37

event_note Nota de premsa

Construcció d'un institut per a 500 alumnes a Figueres

El Govern ha acceptat avui l’oferiment d’un solar de l’ajuntament de Figueres per construir el nou IES Olivar Gran de Figueres. Avui s’ha acceptat formalment la cessió dels terrenys oferts per l’ajuntament de la capital de l’Alt Empordà per poder-hi construir l’institut d’ensenyament secundari.

El nou IES Olivar Gran tindrà una superfície de 4.400 m2 i oferirà 3 línies d’ESO i 2 de Batxillerat, amb una capacitat per a 500 alumnes.

Les obres d’aquest projecte, que tenen un pressupost de 5,07 M€, ja estan licitades i només estan pendents d’adjudicació. El termini d’execució és de 18 mesos.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

• El Govern ha acordat acceptar la cessió gratuïta de domini d’un solar ofert per l’Ajuntament de Figueres, amb destinació a un Institut d’Ensenyament Secundari.

Enguany, el Govern de la Generalitat ha acceptat un terreny de 14.877 m2 situat en el terme municipal de Figueres amb destinació a un Institut d’Ensenyament Secundari.

L’IES Olivar Gran tindrà una superfície total construïda de 4.383 m2 i comptarà amb 3 línies d’ESO i 2 de Batxillerat amb una capacitat per a 500 alumnes.

D’entre els espais que disposarà el nou IES cal destacar:

- 12 aules d’ESO

- 4 aules de Batxillerat

- 1 aula – taller

- 1 aula de música – idiomes

- 1 aula de plàstica – audiovisuals

- 1 aula d’informàtica

- 1 aula complementària

- 2 aules d’atenció individualitzada

- 1 aula de dibuix

- 1 aula de tecnologia

- 3 laboratoris

- 1 biblioteca

- 6 departaments

- 3 tutories

- Gimnàs i vestidors

- Espais d’administració, consergeria, sala de professors, despatxos equip directiu, etc.

Les obres d’aquest projecte que ja estan licitades i pendents d’adjudicació, tenen un termini d’execució de 18 mesos, i compten amb un pressupost de 5,07 M€.