S'adjudica el projecte per prolongar el pantalà pesquer del port de Blanes

query_builder   27 juliol 2004 10:15

event_note Nota de premsa

S'adjudica el projecte per prolongar el pantalà pesquer del port de Blanes

Ports de la Generalitat ha adjudicat a Saneamientos Marítimos, S.A. el projecte per prolongar el pantalà pesquer del port de Blanes. L’empresa adjudicatària realitzarà les obres en un termini de 2 mesos i mig, a partir del mes d’octubre, per un import de 121.648 €. L’augment de les embarcacions de pesca petites i els bots de llum al port blanenc ha fet necessari reorganitzar la zona per poder ampliar la capacitat d’atracada de la flota pesquera.

El disseny de la prolongació del pantalà s’ha projectat amb dos trams, en cadascun dels quals s’hi col•locarà una passera de fusta per a la circulació dels usuaris. Un cop finalitzada l’obra el pantalà tindrà una llargada de 111 metres.

El nou tram s’equiparà amb els serveis necessaris d’aigua potable i electricitat. A més, s’instal•laran defenses de goma ambdós costats del pantalà i punts d’amarratge.

Ports de la Generalitat preveu adjudicar properament nous projectes a la Zona Portuària Nord com el dragatge de la dàrsena pesquera del port de l’Escala i la prestació del servei de subministrament de carburant (gasoil tipus B) als ports de Llançà, el Port de la Selva, Roses, Palamós i Blanes.

Blanes, 27 de juliol de 2004