1milió d'euros per a la Fundació Teatre Lliure

Acords de Govern de l'11 de maig del 2004

query_builder   11 maig 2004 16:43

event_note Nota de premsa

1milió d'euros per a la Fundació Teatre Lliure

Acords de Govern de l'11 de maig del 2004

El Govern ha acordat atorgar una subvenció d’1 milió d’euros a la Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona, per al manteniment de les activitats i la programació de la Fundació durant l’any 2004.

Aquest import s’afegeix als 740.000 euros que el Govern va atorgar el passat mes de març a la Fundació també amb aquesta finalitat.

El Govern considera que el Teatre Lliure constitueix un dels referents de la realitat escènica i la seva activitat és una aportació decisiva al fet teatral de Catalunya.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

DEPARTAMENT DE CULTURA

• El Govern ha acordat atorgar una subvenció d’1.000.000 euros a la Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona, per al manteniment de les activitats de la Fundació durant l’any 2004.

Aquest import s’afegeix al 740.382 euros que el Govern català va atorgar el passat mes de març a la Fundació Teatre Lliure i que permetran finançar les activitats del programa del Teatre Lliure durant l’any 2004.

Creat l’any 1976 per un grup de professionals vinculats al teatre independent, el Teatre Lliure es va singularitzar per la seva aposta pel teatre de text, amb la relectura dels clàssics i el compromís amb la creació contemporània, desenvolupant en la seva sala una programació que alternava el teatre amb la dansa i la música.

El Teatre Lliure constitueix un dels referents emblemàtics de la realitat escènica i la seva activitat incideix decisivament en fet teatral de Catalunya.