L'Institut Català del Sòl posa a la venda un nou sector industrial a Olost

query_builder   26 juliol 2004 14:30

event_note Nota de premsa

L'Institut Català del Sòl posa a la venda un nou sector industrial a Olost

L’Institut Català del Sòl ha iniciat avui la venda de les parcel·les del nou sector industrial el Quintà del Colldelram situat al nord del municipi d’Olost (Osona), prop de la carretera BV-4405 que va de Vic a Gironella. En total, l’Institut Català del Sòl ha posat en venda 17 parcel·les amb una superfície global d’una hectàrea.

Les parcel·les en venda tenen una superfície que va dels 367 m2 de la més petita als 1.948 m2 de la més gran. Hi ha 15 parcel·les per a indústria entre mitgeres que tenen un preu de venda de 54 €/m2 i dues parcel·les aïllades a un preu de 48 €/m2.

L’Institut Català del Sòl ha invertit un total de 0,72 M€ en el desenvolupament d’aquest  sector. Aquesta promoció aporta nou sòl industrial a preu de cost amb tots els serveis necessaris perquè s’hi puguin instal·lar indústries de qualsevol tipus. Es vol afavorir la implantació de nova indústria al municipi per satisfer el creixent mercat potencial que existeix a la zona. Així mateix, l’emplaçament del sector al costat d’un grup de indústries ja existent ha permès afavorir la concentració d’empreses i una millor coherència urbanística territorial.