FGC regala una edició especial del V Premi Llibreter 2004 amb motiu del seu 25è aniversari

query_builder   27 setembre 2004 16:36

event_note Nota de premsa

FGC regala una edició especial del V Premi Llibreter 2004 amb motiu del seu 25è aniversari

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) distribuirà demà dimarts, 28 de setembre a l’estació de la Universitat Autònoma de Barcelona, UAB,  una edició especial gratuïta del V Premi Llibreter 2004 narrativa. Aquesta edició aplega un capítol de cadascuna de les set obres que el Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya han considerat que eren les millors publicades d’enguany, entre les quals n’hi ha d’autors tan prestigiosos com són: Enrique de Hériz, Arto Paasilinna, Philip Roth, Siri Hustvedt, Eduard Márquez, Jordi Ibañez Fanés i Sergio Vila-Matas.

L’edició té un pròleg del guanyador de 2004 de l’esmentat premi amb l’obra Mentira, Enrique de Hériz, on rememora quan anava a la Universitat amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i les estones passades llegint dins el tren. 

FGC se suma així a la promoció de la lectura dins el tren, com una acció més per commemorar el 25è aniversari de la seva creació, el 5 de setembre del 1979, quan va esdevenir la primera empresa pública de la Generalitat de Catalunya.