PTOP demana disculpes per les molèsties ocasionades ahir al trànsit a la sortida de Barcelona per la Gran Via Nord a causa d'una actuació d'emergència

query_builder   14 octubre 2004 15:00

event_note Nota de premsa

PTOP demana disculpes per les molèsties ocasionades ahir al trànsit a la sortida de Barcelona per la Gran Via Nord a causa d'una actuació d'emergència

El departament de Política Territorial i Obres Públiques demana disculpes per les molèsties ocasionades ahir a la tarda al trànsit a la sortida de Barcelona per la C-31 a l’enllaç amb la ronda litoral. La Direcció General de Carreteres va haver de realitzar una actuació de reparació d’emergència d’un pòrtic de senyalització, cosa que va obligar a realitzar talls en els carrils de sortida.

En motiu d’una inspecció rutinària de vigilància del servei de conservació de la Direcció General de Carreteres a les 18:00 hores d’ahir dimecres, 13 d’octubre, es va observar que un vehicle havia impactat contra els pòrtics  de senyalització que es troben a la sortida de Barcelona de la C-31 a l’enllaç amb la Ronda Litoral, de tal manera que algun dels elements de senyalització podia desprendre’s causant danys als vehicles que circulen per la via.

Per aquest motiu, es va actuar de forma immediata en l’eliminació dels elements que presentaven risc de desprendre’s. Aquesta intervenció va obligar a efectuar una ocupació dels carrils de sortida que en alguns moments va suposar tallar totalment el trànsit. A les 20:00 hores es va acabar l’operació de retirada dels elements de senyalització que suposaven un risc i es va procedir a obrir al trànsit els carrils afectats.

Avui s’ha comprovat l’estabilitat del pòrtic i posteriorment es reinstal·laran els seus elements de senyalització.