Manel Nadal signa un conveni amb els consells comarcals de la Garrotxa i del Ripollès per garantir el transport de viatgers en aquestes comarques

query_builder   12 juny 2004 13:00

event_note Nota de premsa

Manel Nadal signa un conveni amb els consells comarcals de la Garrotxa i del Ripollès per garantir el transport de viatgers en aquestes comarques

El secretari de Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Manel Nadal, ha signat avui, a la delegació del Govern de la Generalitat a Girona, un conveni amb el consell comarcal de la Garrotxa i un altre amb el consell comarcal del Ripollès, per garantir la continuïtat d’algunes línies d’autobús per al transport de viatgers en aquestes comarques encara que siguin deficitàries.

Per part de la Garrotxa, el conveni, que té un pressupost anual de 180.000 euros, ha estat signat pel president del consell comarcal, Miquel Noguer. Com a novetats del conveni d’enguany, cal destacar el nou servei a la demanda telefònica i el servei de bus transversal de la Garrotxa: Sant Esteve d’en Bas- les Preses - Olot- La Canya- Sant Joan les Fonts- Castellfollit de la Roca.

Pel que fa al Ripollès, amb un pressupost de 96.00 euros, l’ha signat la presidenta del consell comarcal Josefina del Pozo. Aquest conveni manté les mateixes característiques que el de l’any passat.

Aquests convenis formen part de les diverses accions engegades per PTOP a les comarques de muntanya per a la millora de la xarxa de transport públic de viatgers tendents a compensar els desequilibris econòmics i socials entre les diverses comarques i zones de muntanya.

Amb aquesta finalitat, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques va elaborar el Pla de serveis de transport de viatgers per carretera de la comarca de la Garrotxa que té per objecte millorar les comunicacions existents mitjançant serveis de transport públic de viatgers a la dita comarca, facilitant una millor integració dels seus municipis i la comunicació d’altres comarques.