La Generalitat signa un conveni amb l'Ajuntament del Masnou per a la construcció de 18 habitatges de protecció oficial

La Generalitat hi invertirà més d'1,5 MEUR

query_builder   26 març 2003 13:42

event_note Nota de premsa

La Generalitat signa un conveni amb l'Ajuntament del Masnou per a la construcció de 18 habitatges de protecció oficial

La Generalitat hi invertirà més d'1,5 MEUR

El director general d’Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Damià Calvet, juntament amb l’alcalde del Masnou, Josep Azuara, ha signat avui un conveni per a la construcció d’una promoció de 18 habitatges de protecció oficial al sector de Can Jordana d’aquesta població del Maresme. Aquesta actuació suposa una inversió total d’1,56 MEUR per part de la Generalitat.

Descripció dels habitatges

Es tracta d’un bloc plurifamiliar de planta baixa, més tres plantes, amb uns sis habitatges per replà de lloguer per a joves. A la planta soterrani es construiran aparcaments que aniran vinculats als habitatges i a la planta baixa es projectarà un local comercial.

En total es preveu la construcció de 18 habitatges, d’uns 60 m² de superfície útil.

El preu aproximat del lloguer mensual serà de:

· Habitatges: 190 EUR/habitatge

· Aparcaments: 50 EUR/plaça

El calendari d’obres previst és el següent:

· Signatura del conveni     26 de març del 2003

· Licitació                        1er trimestre del 2004

· Inici d’obres                   2on trimestre del 2004

· Termini d’execució de les obres 3er trimestre del 2005

Aquests habitatges seran de lloguer i es destinaran, preferentment, a famílies joves amb residència habitual i permanent o amb lloc de treball al municipi del Masnou. En la definició dels criteris d’adjudicació, hi participarà la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge, la Direcció General de Serveis Comunitaris així com l’Ajuntament.

Pel que fa a l’adjudicació dels locals comercials es tindrà en compte, amb caràcter preferent, les sol·licituds de la Generalitat de Catalunya i després les de la resta de les administracions públiques, que tindran prioritat sobre els altres adquirents o llogaters.

Aquesta promoció s’inclou en el Programa d’Habitatge i Sòl 2000-2003 dissenyat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. D’acord amb aquest programa es preveu que durant aquest període s’iniciï la construcció de 10.651 habitatges dels quals, fins al moment, ja s’han destinat més de 2.200 a lloguer per a joves.