La N-152a quedarà tallada al trànsit a partir de dilluns vinent i durant tres mesos a l'alçada de Granollers a causa de les obres de la Ronda Nord

query_builder   18 juny 2004 18:00

event_note Nota de premsa

La N-152a quedarà tallada al trànsit a partir de dilluns vinent i durant tres mesos a l'alçada de Granollers a causa de les obres de la Ronda Nord

La N-152a quedarà tallada a partir del proper dilluns, 21 de juny, i durant tres mesos, al límit entre els termes de les Franqueses del Vallès i Granollers, a causa de les obres d’una part de la rotonda de Can Mònic.

Itinerari alternatiu

Mentre durin aquestes restriccions i per tal de garantir la mobilitat de l’usuari,  es recomanen els següents itineraris alternatius que estaran degudament senyalitzats :

Sentit Granollers- Franqueses del Vallès: Des de la N-152a el trànsit es desviarà pel carrer Girona  fins al carrer Perucho que en aquests moments s’està ampliant per ser en un futur una via de 4 carrils. Des de Perucho es pot anar fins la Rotonda de Can Mònic fins a agafar altra vegada la N-152a.

Sentit Franqueses del Vallès – Granollers: Des de la N-152a es desviarà el trànsit cap a la rotonda de Can Mònic on es pot agafar el carrer Perucho fins al carrer Girona que pot portar altra vegada cap a la N-152a o cap al centre de Granollers.

Descripció de les obres

Les obres que fan necessari aquest tall i que s’estan duent a terme a la rotonda de Can Mònic consisteixen en el perllongament  del calaix a la Riera Carbonell, l’execució del pas inferior per vianants i la reposició de serveis.