La Generalitat signa un conveni amb el CEC per a l'ordenació i catalogació de la seva cartoteca

query_builder   2 juny 2003 12:27

event_note Nota de premsa

La Generalitat signa un conveni amb el CEC per a l'ordenació i catalogació de la seva cartoteca

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques i president del consell rector de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, Felip Puig, ha signat avui un conveni amb el Centre Excursionista de Catalunya per ordenar i catalogar la seva Cartoteca històrica .

La Cartoteca del CEC té un fons important de mapes que consta de milers de documents no registrats ni catalogats en diferent estat de conservació i d’un alt valor  històric, científic i cultural.

El conveni permetrà crear un registre de tot el fons cartogràfic, ordenar i restaurar els documents, habilitar un espai per guardar-los i posar a l’abast del públic els documents catalogats, una vegada acabat tot el treball.

El conseller Puig ha manifestat la seva satisfacció per la signatura del conveni i ha afirmat que “té una gran importància donada la tradició i història del Centre Excursionista”.

Enric Nosàs, president del Centre Excursionista de Catalunya ha volgut destacar que “posar a disposició del món científic el nostre arxiu de mapes en formats moderns és una manera de continuar la funció social de la entitat”.

A la signatura del conveni també hi han assistit, Jaume Miranda, director de l’Institut Cartogràfic de Catalunya i Montserrat Candini, directora del Programa de Política General de Muntanya.