La Generalitat promou nou sòl residencial a Ginestar (Ribera d'Ebre)

Es millorarà l'oferta de sòl residencial a la comarca de Ribera d'Ebre

query_builder   12 juny 2003 17:46

event_note Nota de premsa

La Generalitat promou nou sòl residencial a Ginestar (Ribera d'Ebre)

Es millorarà l'oferta de sòl residencial a la comarca de Ribera d'Ebre

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de l’Institut Català del Sòl (INCASOL), ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Ginestar, per tal de crear un nou sector per a usos residencials i de serveis en aquest municipi de la Ribera d’Ebre.

El conveni amb l’Ajuntament de Ginestar forma part d’un conjunt de projectes a desenvolupar al llarg del riu Ebre en diferents termes municipals. Aquesta obra preveu l’arranjament del camí de l’embarcador i s’executarà en dues fases. La primera contempla la reordenació de l’entorn de l’antic camp de futbol, té un pressupost de 60.000 EUR i es preveu que es pugui iniciar abans de l’estiu. La segona fase consistirà en la urbanització del camí de l’embarcador. L’Institut Català del Sòl executarà i finançarà les dues obres que tindran un  cost màxim de 180.000 EUR.

Aquesta nova actuació forma part del Programa de Sòl i Habitatge 2000-2003 i del Programa de Sòl Industrial i Activitats Econòmiques 2001-2004, aprovats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Aquest programa preveu que en els períodes esmentats, l’Institut Català del Sòl urbanitzi una superfície de 640 hectàrees de sòl residencial i 1.211 hectàrees de sòl industrial i de serveis.