La Generalitat millora l'oferta de transport públic entre Santa Susanna i Pineda de Mar i l'hospital comarcal de Calella

S'ha millorat el transport públic a la comarca del Maresme

query_builder   16 maig 2003 16:34

event_note Nota de premsa

La Generalitat millora l'oferta de transport públic entre Santa Susanna i Pineda de Mar i l'hospital comarcal de Calella

S'ha millorat el transport públic a la comarca del Maresme

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha portat a terme diverses actuacions per a la millora de la comunicació, mitjançant transport públic de viatgers per carretera, entre Santa Susanna, Pineda de Mar i l’hospital comarcal de Calella, a la comarca del Maresme.

Així, d’una banda es perllonga fins a la població de Santa Susanna el servei que es presta, des de l’any passat, entre Pineda de Mar i l’hospital comarcal de Calella. D’aquesta manera, es garanteix l’accés, mitjançant transport públic, dels usuaris de Santa Susanna a aquest centre sanitari, al mateix temps que es milloren les comunicacions entre els municipis esmentats.

En concret, es prestaran 4 noves expedicions d’anada i tornada, de dilluns a divendres, entre Santa Susanna, Pineda de Mar i l’hospital de Calella. Els autobusos sortiran de Santa Susanna a les 7:30, 10:30, 12:30 i 16:30 hores i de l’hospital de Calella a les 10:00, 12:00, 16:00 i 19:00 hores. Totes aquestes expedicions s’afegeixen a les 7 d’anada i tornada que ja es realitzen entre Pineda de Mar i l’hospital de Calella.

D’altra banda, s’han introduït tot un seguit de millores en les comunicacions internes a Pineda de Mar garantintl’accés, des de diversos nuclis del municipi, a la xarxa de transport interurbà. Concretament, s’ha millorat el servei amb l’hospital comarcal de Calella  i amb l’estació de RENFE mitjançant la realització de 10 noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres. Aquesta actuació apropa a la xarxa de transport públic de viatgers els diversos nuclis de Pineda de Mar.

L’increment i millora del servei és el resultat de l’acord assolit entre la Generalitat i els Ajuntaments de Pineda de Mar i Santa Susanna.

El servei entrarà en funcionament a partir del proper dilluns dia 19 de maig.