La Generalitat millora el transport públic entre Barcelona i les comarques del Pallars Jussà i de l'Alt Urgell

query_builder   8 octubre 2003 16:10

event_note Nota de premsa

La Generalitat millora el transport públic entre Barcelona i les comarques del Pallars Jussà i de l'Alt Urgell

La Direcció General de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de les línies regulars de transport d’autobús gestionades per l’empresa ALSINA GRAELLS, ha posat en funcionament dos nous serveis semi-directes, entre Barcelona i La Pobla de Segur (Pallars Jussà) i entre Barcelona i La Seu d’Urgell (Alt Urgell). Aquesta actuació forma part del Pla d’innovació i millora de la qualitat de la xarxa de serveis regulars de transport de viatgers a Catalunya impulsat per la Generalitat de Catalunya. Aquest Pla també inclou tot un seguit de millores per a les comarques de muntanya.

Aquests nous serveis, que funcionaran tots els divendres i diumenges del curs universitari, donen resposta a les necessitats específiques dels estudiants desplaçats a Barcelona, els quals gaudiran d’uns descomptes especials (entre el 20 i el 25% de la tarifa vigent).

Pel que fa a la comunicació amb el Pallars, aquest nou servei entre La Pobla de Segur i Barcelona, és un primer pas per a l’ampliació de l’oferta, també amb caràcter semi-directe de dilluns a divendres feiners a primera hora del matí, que en breu termini es posarà en funcionament.

Entre altres serveis de propera implantació, cal esmentar les connexions amb l’estació del TGV Lleida - Pirineus, des de la Val d’Aran, La Seu d’Urgell i Andorra.