La Generalitat inaugura l'ampliació de la línia de transport Sort – La Seu

query_builder   19 novembre 2002 17:03

event_note Nota de premsa

La Generalitat inaugura l'ampliació de la línia de transport Sort – La Seu

El director general de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Enric Ticó, ha inaugurat avui l’ampliació del servei de transport públic de viatgers entre Sort (Pallars Sobirà) i La Seu d’Urgell (Alt Urgell). Aquesta ampliació s’emmarca en els objectius de millora del transport de viatgers en comarques de muntanya.

L’itinerari d’aquest servei és el següent: Sort, Embonui, Vilamur, Soriguera, les Llagunes, Rubió, Guils del Cantó, Canturri, Pallerols del Cantó, Cassovall, Avellanet, la Parròquia d’Hortó i la Seu d’Urgell.

A partir d’avui dimarts, dia 19 de novembre, el servei es converteix en diari, tot l’any, amb una freqüència de dues expedicions d’anada i tornada, amb sortides de Sort a les 7:45 h i 17:30 h, i de la Seu d’Urgell a les 10:15 h i 19:30 h. Fins ara, el servei es realitzava diàriament només els mesos d’estiu, i la resta de l’any es prestava dilluns, divendres i dissabtes.

Per a la prestació d’aquest servei s’utilitzaran vehicles amb una capacitat d’entre 7 i 9 places, adaptats a les especials característiques del recorregut.

El preu del bitllet és de 3 € (IVA inclòs) per a qualsevol recorregut que sobrepassi el límit comarcal. En la resta de casos el preu serà d’1,20 €.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa de millora de la xarxa de transport públic de viatgers a les comarques de muntanya que impulsa el Govern de la Generalitat.