La Generalitat construirà 16 habitatges de protecció oficial a Prats de Rei (Anoia)

query_builder   13 juny 2003 14:19

event_note Nota de premsa

La Generalitat construirà 16 habitatges de protecció oficial a Prats de Rei (Anoia)

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de l’Institut Català del Sòl (INCASOL), ha signat un conveni amb l’Ajuntament dels Prats de Rei per a la construcció d’una promoció de 16 habitatges de protecció oficial en aquesta població de l’Anoia. Aquesta actuació té un pressupost de 769.296 EUR.

La nova promoció de 16 habitatges estarà situada al passeig Josep Maria Llobet, en uns terrenys propietat de l’Institut Català del Sòl.

Els habitatges seran de compra-venda i s’adjudicaran preferentment a famílies joves amb residència habitual i permanent o bé amb lloc de treball en aquest municipi. En la definició dels criteris per l’adjudicació hi participarà l’Ajuntament dels Prats de Rei i la Generalitat, a través de la Direccions Generals d’Arquitectura i Habitatge i Serveis Comunitaris.

Aquesta promoció s’inscriu en el Programa d’Habitatge i Sòl 2000-2003 dissenyat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. D’acord amb el programa es preveu que durant aquest període s’iniciï la construcció de 10.651 habitatges dels  quals, fins al moment, ja se n’han destinat 2.500 a lloguer per a joves.