Josep Bargalló ha estat elegit avui president del Consorci del Circuit de Catalunya

query_builder   28 abril 2004 14:09

event_note Nota de premsa

Josep Bargalló ha estat elegit avui president del Consorci del Circuit de Catalunya

El Conseller en Cap de la Generalitat, Josep Bargalló, ha estat elegit avui per unanimitat president del Consorci del Circuit de Catalunya, en la reunió del Consell Directiu del Consorci que s’ha fet aquest matí al Palau de la Generalitat, en què s’han incorporat els nous membres en representació del nou Govern.

El Conseller en Cap, Josep Bargalló, ha manifestat la seva satisfacció de ser elegit nou president del Consorci, i ha afirmat que “la voluntat del Govern és tenir la més alta implicació en el Circuit”. El Conseller en Cap ha volgut, a més, fer un reconeixement per part del Govern “a tota la gent que ha treballat fins ara al Circuit i que amb la seva feina l’han dut al màxim nivell”. Bargalló ha explicat que la ratificació de Fidel Sust com a director general del Circuit de Catalunya és una mostra d’aquest reconeixement.

El Consorci del Circuit de Catalunya és l’organisme que gestiona el Circuit de Montmeló, i està format per la Generalitat, pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), i per l’Ajuntament de Montmeló.

El Circuit de Catalunya es va inaugurar el setembre de 1991 i és un dels traçats més moderns que reuneix les condicions per acollir les més importants competicions del motor. La propera competició que acollirà és el Gran Premi Marlboro d’Espanya de Fórmula 1, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de maig, i que precisament s’ha presentat avui a l’Auditori del Palau de la Generalitat.

En l’acte de presentació, el Conseller en Cap ha explicat que les converses per mantenir la Fórmula 1 a Montmeló fins al 2011 estan molt avançades i ha confiat “tenir la possibilitat d’anunciar l’acord amb l’organització de la Fórmula 1 abans del Gran Premi d’Espanya del proper dia 9”.

A banda del Conseller en Cap, han intervingut en l’acte el director general del Circuit de Catalunya, Fidel Sust; el director adjunt del Circuit, Aman Barfull; el director de TV3, Francesc Escribano; el president del RACC, club organitzador del Gran Premi, Sebastià Salvadó; i l’alcalde de Montmeló, Manel Ramal.