El Conseller en Cap presideix la reunió del Consell de Direcció Territorial de Barcelona

query_builder   22 abril 2004 12:00

event_note Nota de premsa

El Conseller en Cap presideix la reunió del Consell de Direcció Territorial de Barcelona

El Conseller en Cap de la Generalitat, Josep Bargalló, ha presidit aquest migdia el Consell de direcció de l’Administració territorial de la Generalitat a Barcelona. També hi ha assistit el secretari general del Conseller en Cap, Raimon Carrasco. D’aquest Consell en formen part, entre d’altres, la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, i el subdelegat del Govern a la Catalunya Central, Josep Ramon Mora.

En declaracions prèvies a la reunió, Josep Bargalló ha subratllat la funció de coordinació tècnica i territorial que duen a terme els consells de direcció de l’Administració de la Generalitat, des de la doble perspectiva que “les delegacions territorials vagin coneixent les línies mestres del Govern i, alhora, el Govern conegui també les inquietuds del territori”. A més, aquesta reunió i la tasca de les delegacions territorials reafirmen, tal com ha destacat el Conseller en Cap, la “voluntat de treball transversal” del Govern.

En la reunió del Consell de direcció que s’ha celebrat avui, la segona d’ençà de la formació del nou Govern de la Generalitat, s’ha fet balanç dels cent primers dies de l’acció de Govern, s’han exposat les actuacions dels diferents departaments, i la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel, ha informat dels treballs que impulsa la Comissió transversal per a la millora del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat.