Spider-man 2 s'estrena en català a 13 sales

query_builder   13 juliol 2004 11:29

event_note Nota de premsa

Spider-man 2 s'estrena en català a 13 sales

Demà dimecres 14 de juliol s’estrenarà en català la pellícula Spider-Man 2, de Columbia Pictures. La segona entrega de les aventures del legendari home aranya, que ha despertat tanta expectació com la primera, es podrà veure en català a 13 sales, 12 a Catalunya i una a Mallorca.

Les sales on s’estrenen són les següents:

- Rex, Cinesa Diagonal, AMC Diagonal Mar (Barcelona)

- Albéniz, Óscar (Girona)

- Rambla (Lleida)

- Atlàntida (Manresa)

- Cines Imperial (Sabadell)

- Multicinemes Les Gavarres (Tarragona)

- Vigatà (Vic)

- El Nord (Granollers)

- Amposta Cinemes (Amposta)

- Porto Pi (Palma, Mallorca)

La pel•lícula reuneix el mateix equip de la primera part: Sam Reimi a la direcció i en el repartiment Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Rosemary Harris i J.K. Simons. En aquesta ocasió l’home aranya s’enfronta al malèvol Doctor Octopus —interpretat per Alfred Molina—  que, amb els seus terribles braços articulats, intenta sembrar el pànic a la ciutat.

La primera part de les aventures de Spider-Man, que es va estrenar també en català el mes de juny de 2002, la van veure en català més de 40.000 espectadors.

Cartellera d’estiu en català

Les properes estrenes seran: La volta al món en 80 dies (23 de juliol), Doraemon, el gladiador (27 d’agost ) i Garfield, la pel•lícula (3 de setembre).  Aquests títols s’afegeixen als ja estrenats per a la temporada d’estiu: Harry Potter i el pres d’Azkaban (18 de juny), Shin Chan, operació rescat (25 de juny), Shrek 2 (30 de juny), Llegeix-me els llavis (9 de juliol) i Spiderman 2 (14 de juliol).