La pel·lícula francesa Llegeix-me els llavis s'estrena en català a 12 sales

query_builder   7 juliol 2004 17:10

event_note Nota de premsa

La pel·lícula francesa Llegeix-me els llavis s'estrena en català a 12 sales

Divendres 9 de juliol, s’estrenarà en català la producció francesa destinada al públic adult Llegeix-me els llavis, distribuïda per Karma Films. La pellícula es podrà veure a 12 sales de Catalunya.

Són les següents:

- Cinema Boliche (Barcelona)

- Cinemes Albéniz (Girona)

- Òscar Tarragona (Tarragona)

- Rambla (Lleida)

- Segle XXI (Terrassa)

- Eix Macià Multicinemes (Sabadell)

- Òscar Mataró (Mataró)

- Multicinemes Bages (Manresa)

- Òscar Granollers (Granollers)

- Multicinemes Figueres (Figueres),

- Multicinemes Arenys (Arenys de Mar)

- Multicinemes Olot (Olot)

Llegeix-me els llavis,  que en la seva versió original es titula Sur mes lèvres, està dirigida per Jacques Audiard, i interpretada entre altres per Vincent Cassel, Emmanuelle Devos, Olivier Gourmet, Olivia Bonamy i Olivier Perrier. La pel•lícula retrata la relació d’amor i venjança que s’estableix entre dos antiherois: la Carla, una oficinista amb problemes de sordesa, i en Paul, un atractiu exconvicte en llibertat condicional, que entra a treballar a l’agència immobiliària on treballa la noia.

Cartellera d’estiu en català

Aquest cap de setmana es projectaran en català, a més de Llegiu-me els llavis,  les pel•lícules següents: Pinotxo 3000, Shrek 2,  Shin Chan, operació rescat,  Harry Potter i el pres d’Azkaban , La mort de ningú L’enigma Heinz Ches,   Vermell sang ,   Les maletes de Tulse Luper 2  i   La casita blanca, la ciutat oculta.

Durant l’estiu, la cartellera de cinema infantil i juvenil en català s’ ampliarà amb nous títols:  Spider-Man  2 (14 de juliol), La volta al món en 80 dies (23 de juliol), Doraemon, el gladiador (27 d’agost) i Garfield, la pel•lícula (3 de setembre).

Més informació a: http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm