CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE ELS NOUS ESTATS MEMBRES DE LA UE: LETÒNIA

Girona, 17 de maig de 2004

query_builder   17 maig 2004 20:15

event_note Nota de premsa

CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE ELS NOUS ESTATS MEMBRES DE LA UE: LETÒNIA

Girona, 17 de maig de 2004

La UE ja té vint-i-cinc membresAvui té lloc la vuitena conferència del cicle sobre els nous estats membres de la UE, organitzat per la delegació del Patronat Català Pro Europa a Girona i El Punt.

La UE ja té vint-i-cinc membres

Avui té lloc la vuitena conferència del cicle sobre els nous estats membres de la UE, organitzat per la delegació del Patronat Català Pro Europa a Girona i El Punt.

El país tractat serà Letònia, un país amb una superfície similar a la de Catalunya i Galícia juntes, una indústria incipient, principalment de material ferroviari i electrodomèstics, que ha de recórrer un llarg camí per assolir el nivell mitjà de la UE, que serà presentat per Julia Suhovilo, traductora.

Aquest cicle de conferències compta amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la UNESCO de Girona i l’Associació de la Casa de l’Est.

Tota la informació i el material que el Patronat Català Pro Europa ha elaborat sobre l’ampliació es troba disponible a la pàgina web:

http://www.infoeuropa.org/catala/Ampliacio/index.htm

PLA D’ACCIÓ 2001-2004 SOBRE L’AMPLIACIÓ DE LA UE

Aquest cicle de conferències s’emmarca en el Pla d’acció 2001-2004 sobre l’ampliació de la UE del Patronat Català Pro Europa, adreçat als diferents agents econòmics i socials catalans per tal que aquests es puguin adequar als condicionants de la Unió ampliada.

LLOC:  Sala d’Actes d’El Punt - Ctra. Sta. Eugènia 42 -  Girona