Barcelona acollirà l'etapa de sortida del ralli Dakar 2005

Demà dimecres, a les 12 del migdia, roda de premsa a l'Ajuntament de Barcelona

query_builder   4 maig 2004 13:25

event_note Nota de premsa

Barcelona acollirà l'etapa de sortida del ralli Dakar 2005

Demà dimecres, a les 12 del migdia, roda de premsa a l'Ajuntament de Barcelona

Barcelona acollirà la primera etapa del ralli Dakar 2005, segons ha anunciat avui a París l’ASO (Amaury Sport Organisation). D’aquesta manera, la propera edició de la prova per etapes més dura del món passarà a dir-se Barcelona-Dakar.

Rafel Niubò, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i Pere Alcober, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, han format part de la delegació catalana que ha viatjat a la capital francesa per conèixer la decisió.

Demà dimecres, a les 12 del migdia, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc una conferència de premsa dels dos dirigents esportius en la qual es donaran tots els detalls de la designació efectuada per l’ASO. També hi serà present el vigent campió de motos del ralli, el català Nani Roma.

Rafel Niubò ha destacat que “aquesta és una demostració de la cooperació entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per captar grans esdeveniments esportius. Amb el Barcelona-Dakar aconseguim un altre acte de primera magnitud per a Catalunya”.

Niubò també ha assenyalat que la consecució del ralli Barcelona-Dakar incideix en un dels tres eixos que s’ha marcat la Secretaria General de l’Esport, en concret el de la internacionalitat de l’esport català. “Catalunya i Barcelona es projecten arreu del món amb aquest esdeveniment. Hi haurà més de 161 països que ho seguiran per televisió durant els 16 dies de competició. S’emetran més de 1.500 hores de televisió a 70 cadenes de tot el món, unes dades que demostren l’enorme impacte del ralli”.