CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE ELS NOUS ESTATS MEMBRES DE LA UE: ESLOVÀQUIA

GIRONA, 10 DE MAIG DE 2004

query_builder   10 maig 2004 20:15

event_note Nota de premsa

CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE ELS NOUS ESTATS MEMBRES DE LA UE: ESLOVÀQUIA

GIRONA, 10 DE MAIG DE 2004

La UE ja té vint-i-cinc membresAvui té lloc la setena conferència del cicle sobre els nous estats membres de la UE, organitzat per la delegació del Patronat Català Pro Europa a Girona i El Punt.

La UE ja té vint-i-cinc membres

Avui té lloc la setena conferència del cicle sobre els nous estats membres de la UE, organitzat per la delegació del Patronat Català Pro Europa a Girona i El Punt.

El país tractat serà Eslovàquia, un país amb una població quelcom inferior a Catalunya que es va separar pacíficament de Txèquia al gener de 2003, que serà presentat per l’economista Milan Trgala.

Aquest cicle de conferències compta amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la UNESCO de Girona i l’Associació de la Casa de l’Est.

Tota la informació i material sobre l’ampliació portada a terme pel Patronat Català Pro Europa, està disponible a la pàgina web:

http://www.infoeuropa.org/catala/Ampliacio/index.htm

PLA D’ACCIÓ 2001-2004 SOBRE L’AMPLIACIÓ DE LA UE

Aquest cicle de conferències s’emmarca en el Pla d’acció 2001-2004 sobre l’ampliació de la UE del Patronat Català Pro Europa, adreçat als diferents agents econòmics i socials catalans per tal que aquests es puguin adequar als condicionants de la Unió ampliada.

Lloc: Sala d’Actes del Punt - Ctra. Sta. Eugpenia 42 - Girona