Nota d'aclariment en relació al debat suscitat sobre la concessió municipal a Aiguajoc Borrell, SL

query_builder   22 abril 2004 16:25

event_note Nota de premsa

Nota d'aclariment en relació al debat suscitat sobre la concessió municipal a Aiguajoc Borrell, SL

En relació al debat públic suscitat durant la Comissió de Presidència i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona al voltant de l’acord de modificació del contracte de concessió d’un equipament esportiu a favor de l’empresa Aiguajoc Borell, SL i del qual s’han fet ressò diversos mitjans de comunicació, el secretari general de l’Esport, Rafel Niubò, vol manifestar que:

1.- L’acord sotmès a aprovació en la comissió planteja una qüestió d’estricta gestió municipal entre una societat concessionària d’un equipament esportiu i l’Ajuntament de Barcelona.

2.- No tinc cap vinculació amb la gestió de l’esmentada empresa. Únicament tinc una participació accionarial inferior al 10 per cent en una societat que a la vegada és accionista d’Aiguajoc Borrell SL, situació aquesta absolutament legal d’acord amb el que estableix l’article 11 de la Llei 21/87, de 26 de novembre, d’Incompatibilitats del Personal al Servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. He demanat a l’empresa Aiguajoc Borrell, SL que faciliti tota la documentació necessària per tal d’aclarir els fets debatuts amb absolut rigor i transparència

3.- En cap moment, vaig intervenir en la negociació de la modificació del contracte de concessió a la societat Aiguajoc Borrell, SL.

4.- Lamento profundament la utilització política que s’està fent d’una qüestió de gestió d’àmbit municipal i manifesto el meu més absolut rebuig a aquesta manera de fer política.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined