Jornada de treball sobre l'Euroregió Pirineus-Mediterrània

query_builder   30 juny 2004 10:09

event_note Nota de premsa

Jornada de treball sobre l'Euroregió Pirineus-Mediterrània

El proper dijous, dia 1 de juliol, se celebrarà a Sitges una jornada de treball sobre l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, organitzada per la Secretaria de Relacions Internacionals i el Patronat Català Pro-Europa. Aquesta jornada té com objectiu iniciar un procés de reflexió sobre la forma i els continguts del marc de cooperació configurat per l’Euroregió Pirineus-Mediterrània. La inauguració de la jornada anirà a càrrec de la secretària de Relacions Internacionals, Margarita Obiols.

Els treballs d’aquesta jornada s’organitzaran al voltant de quatre tallers temàtics:

1. Una àrea d’innovació i creixement

2. Un espai de transports innovador, competitiu i sostenible

3. Societats i territoris amb vocació mediterrània

4. Un àmbit audiovisual compartit.

En aquestes taules rodones s’ha convidat  a participar responsables polítics en les matèries esmentades de les regions implicades, als estats espanyol i andorrà, de l’àmbit comunitari; així com especialistes del sector, empreses i acadèmics de reconegut prestigi.

Les conclusions dels debats en el si dels diferents tallers seran fetes públiques en una sessió oberta als mitjans de comunicació, on participaran Anna Terron, secretària general del Patronat Català Pro-Europa; Jordi Julià, director general de Ports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques; Andreu Claret, director de l’IEmed i Enric Marín, secretari de Comunicació del Govern i Margarita Obiols, secretaria de Relacions Internacionals. L’acte de presentació tindrà lloc a les 16:00 hores a l’Hotel Melià Sitges.

Aquestes conclusions seran la base per a la redacció d’un document programàtic sobre els objectius de la futura Euroregió.

Recordem:

Acte: Cloenda de les Jornades de Treball sobre l’Euroregió Pirineus-Mediterrània

Dia: Dijous, 1 de juliol de 2004

Hora: 16:00 hores

Lloc: Hotel Melià Gran Sitges. Port d’Aiguadolç. SITGES