Talleres Sandoval Martínez SL inverteix uns 715.000 euros a Mollerussa (Pla d'Urgell)

query_builder   24 octubre 2003 12:41

event_note Nota de premsa

Talleres Sandoval Martínez SL inverteix uns 715.000 euros a Mollerussa (Pla d'Urgell)

L’empresa catalana Talleres Sandoval Martínez SL, dedicada a la fabricació de peces de caldereria, mecànica industrial, serralleria, i peces de decoració de metall, com baranes d’escala, ha iniciat un projecte d’ampliació i millora de les seves instal·lacions. La realització d’aquest projecte ha suposat una inversió d’uns 715.000 euros i la creació de 4 nous llocs de treball.

El Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme ha donat suport a aquesta iniciativa que s’emmarca dins del pla estratègic que l’empresa duu a augmentar la seva capacitat productiva i la satisfacció del client, en vistes a l’ampliació del seu mercat natural.

Talleres Sandoval Martínez SL disposava d’unes instal·lacions repartides en dues naus, en una zona on no era possible l’ampliació. És per això que ha projectat la construcció d’una nova nau de dimensions àmplies, la qual cosa disminuirà els temps morts entre les diferents operacions. Tot plegat per aconseguir una millora de resposta a les necessitats dels clients. El producte de Talleres Sandoval Martínez SL no es pot considerar acabat fins que es troba instal·lat a casa del client a ple rendiment.

L’empresa es va fundar l’any 1985 a Mollerussa com un taller de manteniment industrial i fabricació de peces d’acer inoxidable. Des d’aleshores, ha crescut tant en dimensió com en línia de producte elaborat. En l’actualitat, es dedica a la fabricació de peces de caldereria, mecànica industrial, serralleria... i treballa per a la indústria alimentària, farmacèutica i de la construcció.

La seva activitat se centra en el Pla d’Urgell i en les comarques veïnes, amb relacions momentànies amb el mercat francès.

La materialització d’aquest projecte ha estat possible gràcies al Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), adscrit al Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme.

Aquest projecte s’emmarca dins del Programa d’incentius a la inversió industrial que la Generalitat de Catalunya, a través del CIDEM, duu a terme per afavorir el creixement, la modernització i la innovació del teixit empresarial de Catalunya. En concret, a través d’aquest Programa, la Generalitat va destinar uns 10,9 milions d’euros en incentius durant el 2002, uns ajuts que han generat una inversió de més de 164 milions d’euros en 217 projectes d’inversió industrial distribuïts per diverses comarques de Catalunya.