L'empresa Talleres Vega inverteix més de 800 mil euros a La Sénia

query_builder   20 juny 2003 11:25

event_note Nota de premsa

L'empresa Talleres Vega inverteix més de 800 mil euros a La Sénia

L’empresa catalana Talleres Vega ha decidit ampliar la seva línia de productes de mobiliari amb la fabricació de mobles per a menjadors. Talleres Vega ha invertit en aquest projecte 840.000 euros i ha creat 10 nous llocs de treball.

El Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme ha donat suport a aquest iniciativa que s’emmarca dins dels objectius generals de l’empresa d’augmentar la seva capacitat productiva, reduir costos, incrementar els nivells de qualitat existents i millorar el servei al client.

Per a la fabricació d’aquesta nova línia de productes per a menjadors, Talleres Vega ha construït una nova nau industrial de 4.000 metres quadrats annexa a la seva planta ubicada a La Sénia (Montsià). També ha adquirit maquinària específica pel vernís i muntatge de mobles per a menjadors i maquinària per manipular les peces de fusta. Així mateix, aquesta empresa catalana ha instal·lat un programa de software de gestió amb solucions integrades per a totes les seccions de l’empresa, i un programa de hardware de suport, PC’s i terminals de captura de dades en planta.

A banda d’aquesta inversió tecnològica, Talleres Vega ha apostat també per la formació específica del seu personal, a través de cursos de comerç electrònic i d’Internet, així com cursos específics de maquinària de control numèric per al personal de producció.

Amb aquesta nova línia de productes, Talleres Vega preveu ampliar la seva facturació en un 10% en el 2003, arribant a créixer fins a un 50% en tres anys.

Creada el 1986, Talleres Vega és una de les cinc primeres empreses espanyoles del sector del moble modern i de l’auxiliar per a la llar. En l’actualitat, la seva línia de mobiliari auxiliar per la llar, comercialitzada amb el nom de DISSENIA, concentra el 82% de la facturació d’aquesta empresa catalana. Talleres Vega és present a tot Espanya. En l’àmbit internacional, destaca la seva presència a Portugal, Grècia, Holanda i als EUA.

La materialització d’aquest projecte ha estat possible gràcies al Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), adscrit al Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte s’emmarca dins del Programa d’incentius a la inversió industrial que la Generalitat de Catalunya, a través del CIDEM, duu a terme per afavorir el creixement, la modernització i la innovació del teixit empresarial de Catalunya. En concret, a través d’aquest Programa, la Generalitat va destinar uns 10,9 milions d’euros en incentius durant el 2002, uns ajuts que han generat una inversió de més de 164 milions d’euros en 217 projectes d’inversió industrial distribuïts per diverses comarques de Catalunya.