Gran èxit de la campanya de promoció turística de la Generalitat 'Bienvenido a Catalunya, te sentirás como en casa''

query_builder   20 juny 2003 13:48

event_note Nota de premsa

Gran èxit de la campanya de promoció turística de la Generalitat 'Bienvenido a Catalunya, te sentirás como en casa''

En només 15 dies, el 012 ha rebut 3.500 trucades de turistes de la resta de l’Estat sol·licitant la Guia para disfrutar de Cataluña

Quinze dies després de l’inici de la campanya de promoció turística de Catalunya a l’Estat Espanyol ‘’Bienvenido a Catalunya, te sentirás como en casa’’, la resposta dels ciutadans ha estat molt positiva.

La campanya de Turisme de Catalunya dirigida als ciutadans de tot l’Estat, inclou enguany, com a novetat, la possibilitat de rebre a casa la publicació ‘’Guia para disfrutar de Cataluña’’, mitjançant una trucada al Telèfon d’Atenció Ciutadana 012 (per trucades des de fora de Catalunya 902 400 012).

El passat diumenge, 15 de juny, i durant l’emissió del microespai publicitari dins del programa Fuentes & Cia de Tele 5, Manel Fuentes, alhora protagonista de l’espot televisiu de la campanya, va anunciar la possibilitat de rebre la guia d’oci gratuïtament a casa. En només 10 minuts, el 012 va rebre més de 2000 trucades sol·licitant la guia. Les zones d’on més trucades s’han rebut són: Madrid, València, Biscaia, Saragossa, La Rioja i Sevilla.

La campanya de la Generalitat, dirigida a fidelitzar als més de 4 milions d’espanyols que visiten anualment Catalunya, s’emetrà durant tot el mes de juny. A més dels espots televisius, la campanya consta d’insercions publicitàries en premsa i revistes especialitzades i, també de publicitat exterior.