El conseller Rañé ha presidit la presentació d'un nou model de motocicleta mes segur, de l'empresa montesa Honda

query_builder   4 març 2004 12:37

event_note Nota de premsa

El conseller Rañé ha presidit la presentació d'un nou model de motocicleta mes segur, de l'empresa montesa Honda

EL CONSELLER RAÑÉ HA PRESIDIT LA PRESENTACIÓ D’UN NOU MODEL DE MOTOCICLETA “MES SEGUR”, DE L’EMPRESA MONTESA HONDA

El Conseller de Treball i Indústria, Josep Maria Rañé, ha destacat “el valor afegit del nou model de motocicleta de Montesa Honda”, element que “han d’incorporar totes les indústries catalanes”.

Aquest matí, el Conseller de Treball i Indústria, Josep Maria Rañé, ha presidit la presentació de la primera motocicleta de gran cilindrada amb frens ABS, que es fabrica a nivell de tot l’Estat. El nou model “Varadero 1000 ABS”, que Montesa Honda produeix a Santa Perpetua de Mogoda, destaca segons Rañé per tractar-se d’un producte “innovador, de qualitat i que millora la seguretat de les persones”.

Segons Rañé, aquesta nova motocicleta és un exemple del camí que han de seguir les indústries catalanes: “han d’incorporar, tant en allò que fan (producte) com en la manera de fer-ho (procés), innovació, tecnologia i coneixement “. El Conseller també ha destacat la importància dels acords entre empesa i treballadors a l’hora d’assumir, amb garanties, els canvis en el mercat.

Pel que fa al sector de l’automoció a Catalunya, Rañé ha afirmat que “un sector madur no és un sector obsolet”. El conseller ha posat com a exemple l’empresa Montesa Honda, que “tot i fabricar motos des de fa molts anys, ha incorporat valor afegit al seu producte amb els frens ABS”.

El nou model de Montesa Honda (HONDA CL 1000 V ABS) incorpora un sistema ABS que ofereix més seguretat en la conducció. Actualment, aquesta empresa té una plantilla de 350 treballadors i produeix 45.000 unitats l’any. El 85% de la seva producció va destinada a la exportació.