Digidelta inverteix al voltant de 870 mil euros a Amposta

query_builder   11 juliol 2003 16:38

event_note Nota de premsa

Digidelta inverteix al voltant de 870 mil euros a Amposta

L’empresa catalana Digidelta, dedicada a l’activitat gràfica, ofereix a partir d’ara serveis d’impressió digital de gran format a la seva planta ubicada al Polígon de Tosses d’Amposta (el Montsià). Digidelta es converteix amb la primera empresa de tot l’Estat espanyol en realitzar exclusivament impressions digitals d’aquestes característiques.

La realització d’aquest projecte ha suposat una inversió de prop de 870 mil euros i la creació de 7 nous llocs de treball. El Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme ha donat suport a aquest iniciativa.

El projecte, que va iniciar-se l’any passat, ha consistit en l’adquisició dels equips necessaris per a dur a terme la impressió digital en gran format.

Ubicada la seva seu central a Amposta, aquesta empresa catalana disposa de delegacions a Barcelona, Madrid i Sevilla. En l’actualitat, està obrint nous mercats a la zona del nord d’Espanya des del País Basc fins a Galícia, així com Portugal i el sud de França.

La materialització d’aquest projecte ha estat possible gràcies al Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), adscrit al Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte s’emmarca dins del Programa d’incentius a la inversió industrial que la Generalitat de Catalunya, a través del CIDEM, duu a terme per afavorir el creixement, la modernització i la innovació del teixit empresarial de Catalunya. En concret, a través d’aquest Programa, la Generalitat va destinar uns 10,9 milions d’euros en incentius durant el 2002, uns ajuts que han generat una inversió de més de 164 milions d’euros en 217 projectes d’inversió industrial distribuïts per diverses comarques de Catalunya.